Madzia, Mikołaj i Damian

Madzia, Mikołaj i Damian potrzebują Twojej pomocy!

Z dniem 31 stycznia 2017 roku zakończyliśmy pomoc dla Madzi, Mikołaja i Damiana.

Pora podsumować, co udało się zrealizować dzięki Wam – tym wszystkim, którzy okazali się być osobami wielkiego serca, bezinteresowanymi, anonimowymi i odważyli się szybko, bez wachania pomóc trójce dzieci – często dla nich obcych.

W szybkim tempie zorganizowana została:

• zbiórka rzeczy pierwszej potrzeby takich jak: ubranka, kolorowanki, środki higieniczne, słodycze, pościel i wiele innych – to wszystko było potrzebne dla Madzi, Mikołaja i Damiana w ich nowym domu;
  • zbiórka pieniędzy, które im pomogą na starcie w nowej rzeczywistości dla nich ich, ich rodziny, bliskich i przyjaciół;
  • pomoc formalna w organizacji transportu do szkoły dla Damiana.

Madzia, Mikołaj i Damian są teraz pod opieką rodziny, która ich strasznie kocha, otoczyła ją ogromną miłością i troską. Ponadto są to osoby skromne, nie szukają rozgłosu, chcą się skupić na życiu rodzinnym i opiece nad Madzią i jej braćmi, tak aby mogli jak najspokojniej i bezboleśnie zaadaptować się w nowym domu, który aż kipi od miłości i ciepła dla nich. Z tego też względu nie publikujemy żadnych ich zdjęć, ani żadnych szczegółów co do ich osób.

Jeszcze raz DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM, którzy pomogli Madzi, Mikołajowi i Damianowi!!!!